Banderolare - Banderole

Banding MachineEchipamente Banderolare Bandall - Banderole

Un aparat de banderolare, prin intermediul unor banderole de hartie sau PP ( folie / film banderolare plastic ) imprimate cu un design adecvat, poate aduce produselor d-vostra siguranta si valoare sporita, inlocuind etichetele. Pe o banderola, comparativ cu eticheta clasica, pot fi tiparite mult mai multe informatii.

http://rezeptfreitabletten.com/sildenafil-preis-rezeptfrei.html http://rezeptfreitabletten.com/priligy-dapoxetin-rezeptfrei.html

Aceste banderole pot fi aplicate pe o multitudine de produse cum ar fi: caserole cu orice tip de produse in interior, produse ambalate sau neambalate, dulciuri, produse de panificatie, produse din carne sau peste, cofraje oua, teancuri de bancnote, reviste, carti, etc..

Totodata produsele pot fi grupate pentru promotii cu ajutorul unei Masini de Banderolat  ( Banding Machine ).

O performan?? excelent? este oferit? atāt de modelele cu ac?ionare manual? cat ?i de instala?iile complet automatizate sau personalizate si integrate in sistemele d-voastre de productie.

Desigur, pe langa Aparat de Banderolat, este disponibila o gama complet? de materiale de banderole simple sau printate la cerere conform designului d-voastra.

Banderolare dulciuriBanderolare Banderole banderolare.wmvBanderole,  Banderolat

Banding MachineBanderolare bancnote Banderolare Semiautomata Banderolare Semiautomata Banderolare cu presareBanderolare Automata Banding Machine Banding Machine